PRODUKT INFORMATION

I vores kataloger, brochurer og på vores hjemmeside kan du finde korte beskrivelser og relevant information om vores produkter. Du vil også finde priserne på de forskellige produkter. Hvis du vil vide mere om specialfremstillede varer, broderi eller specielle priser er du velkommen til at kontakte os.

ORDRE METODE

Det er nemt at bestille dine gaver med eller uden tryk via e-mail, internet eller telefon.

SEND DINE DIGITALE FILER

Hvis du har bestilt varer med dit firmalogo, tekst eller et billede foretrækker vi at modtage en digital fil oprettet i enten illustrator.eps eller illustrator.ai. Hvis det ikke er muligt kan vi tilbyde grafisk assistance mod betaling.

Du kan sende din ordre til salg@azora.dk. Hvis det ikke er muligt er du velkommen til at kontakte os.

Hvis du ikke specificerer en foretrukken skrifttype eller farve laver vi et passende grafisk valg fra vores udvalg af standardskrifttyper og standardfarver. Vi printer altid din tekst/logo på det bedst mulige sted og i den bedst mulige størrelse, så du bliver eksponeret bedst muligt.

Angiv gerne PMS-farver, så vi kan trykke præcist i de farver du foretrækker.

ORDREBEKRÆFTELSE

Du vil inden for 24 timer fra afgivet ordre modtage en ordrebekræftelse. Det er vigtigt, at du grundigt gennemser din ordrebekræftelse og kontakter os, hvis du finder nogle fejl.

HVAD DÆKKER OPSTARTSGEBYRET?

Opstartsgebyret dækker de omkostninger, der er forbundet med at forberede dit tryk, som involverer tekstopsætning, tilpasning af trykpladerne og justering af maskinerne. Tryk og opstartsgebyr er pr. farve-/trykplacering for hvert produkt, med mindre andet er angivet.

MINIMUMSBESTILLINGER

For hvert produkt er der angivet en minimumsmængde. Minimumsmængden angiver det lavest mulige bestillingsantal.

OVERLEVERING & MANGLER

På trods af vores omhyggelige processer kan det ske, at der bliver leveret for få eller for mange varer.

LEVERINGSTIDER

De angivne leveringstider er afsendelsestidspunkt fra vores europæiske hovedlager, regnet fra dato hvor godkendt trykprøve blev modtaget. Den gennemsnitlige leveringstid for standardpakker er 1-2 arbejdsdage og 3-4 arbejdsdage for paller. Ordrer uden tryk og vareprøver, som er afgivet før kl. 12, vil blive afsendt samme dag.

LEVERINGSOMKOSTNINGER

Leveringsomkostningerne er baseret på volumen og vægten af din ordre. Hvis du vil have en ide om prisen er du velkommen til at spørge efter et tilbud. Her vil du kunne se leveringsomkostningerne.

JEG HAR MODTAGET EN FORKERT ELLER EN BESKADIGET VARE - HVAD GØR JEG?

I tilfælde af, at du modtager en beskadiget vare, så beder vi dig uden ophold, at rette henvendelse til os. Herefter vil vi fremsende en ny vare til dig.