Azora ApS er din online og fysiske totalleverandør af arbejdstøj, profiltøj, sportstøj, promowear, reklameartikler og meget andet.

Vi servicerer alle brancher og skulle vi på trods af vores sortiment på mere end 100.000 varenumre ikke have det du søger, så skaffer vi det fra vores solide netværk i branchen.

IDEGRUNDLAG

Vort idégrundlag er løsningsorienterede full-service ydelser til kunder inden for alle brancher i segmenterne: Myndigheder, virksomheder og private. Vi rådgiver og sælger ikke alene online, men også via vore udkørende salgskonsulenter.

VÆRDIER

Vi har tre kerneværdier:

  • Ærlighed – Vi skal være ærlige og fortælle tingene som de er. Vi håndterer fortrolighed, giver feedback og tager initiativ til dialog og samarbejde.
  • Ansvarlighed – Vi er ansvarlige over for hinanden og vores omgivelser. Vi udviser tillid og vi samarbejder for at levere kvalitetsservice ydelser af højeste karat, udviser miljøhensyn og har sikkerheden i højsædet. Alle medarbejdere fungerer som ambassadører for virksomheden.
  • Udvikling – Vi udvikler os selv og hinanden, fagligt, menneskeligt og forretningsmæssigt. Mangel på udvikling er lig med afvikling.

MISSION

Azora ApS er en privat og 100% danskejet virksomhed som er en af danmarks største totalleverandører af firmabeklædning, firmagaver og promotion artikler. Vi rådgiver og sælger branchespecifik arbejdsbeklædning, brancheuafhængigt profiltøj samt sports/-fritidstøj som kundens medarbejdere kan bruge i fritiden eller til firmasport – altsammen med eller uden logotryk.

VISION

Vi vil være at finde blandt de 10 førende profil virksomheder i Danmark.

  • Vi vil indtænke mindst mulig miljøbelastning i samtlige af vore løsninger,
  • Vi vil være en rummelig arbejdsplads som i stærkt samarbejde med vore medarbejdere prioriterer disses ve og vel,
  • Vores firmanavn, logo og omdømme skal være kendt og forbundet med faglighed, kvalitet samt pålidelighed.